Horari8:30 - 14:00 h · 16:00 - 18:00 h Telèfon93 713 64 60DireccióCarrer Adriana, 16 · 08206 Sabadell Facebook InstagramTwitterYoutube

EDUCACIÓ EN VALORS


L'educació en valors fa referència a les capacitats que permeten als alumnes viure plenament i contribuir al benestar dels qui els envolten, tant dels qui els són més propers com dels qui els són més llunyans. En el món complex d’avui és imprescindible treballar actituds que, des d’uns principis morals compartits, contribueixin a la convivència, al respecte dels drets de les persones i a l’assoliment d’unes condicions de vida dignes per a tothom.

Els alumnes han d’aprendre a ser competents per viure i conviure d’acord amb els valors propis d’una societat democràtica: la llibertat i la responsabilitat personal, la solidaritat, el respecte, la igualtat i l’equitat.

Ser competent en aquesta àrea significa poder detectar situacions de la vida quotidiana, a casa, a l’escola, al barri, etc., que permetin respondre i actuar des d’una perspectiva de caràcter ètic.

 

Santa Clara promou la participació dels nostres alumnes, al llarg de tot el curs, en iniciatives de caràcter solidari per fer que els alumnes experimentin i protagonitzin accions de compromís cívic, aprenguin en l'exercici actiu de la ciutadania, i posin en joc els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat.

 

Marató de TV3
Gran Recapte d'aliments
Recollida de roba (Fundació Glorr)
Campanya recollida joguines Creu Roja
Reciclatge de piles (Apilo XI)
Recollida menjar i material (Protectora animals)

 

 

 

GALERIA

Ens voleu conèixer?ContactarContacta amb nosaltres

Inici