Horari8:30 - 14:00 h · 16:00 - 18:00 h Telèfon93 713 64 60DireccióCarrer Adriana, 16 · 08206 Sabadell Facebook InstagramTwitterYoutube

HISTÒRIA


El curs 1962-63, es va crear, al Club, l'Escola Santa Clara que, al llarg dels anys, ha tingut com a alumnes els nedadors i les nedadores més prometedors de la nostra història més moderna, així com destacats jugadors de waterpolo. En aquell moment, va significar una novetat que permetia alternar amb millor assiduïtat i profit l'esport i els estudis. El Club, amb el pensament posat en el futur, i esperant de la seva joventut, no solament victòries a l'aigua, sinó també a la vida professional i personal, va procurar no descuidar aquesta faceta tan important i que la majoria de països més avançats tenen molt en compte. El desenvolupament físic juntament amb el formatiu és la clau per al futur i, en aquest aspecte, el Club Natació Sabadell fou el pioner d'una idea que, sortosament, encara continua.

No hem d'oblidar pas els noms d'aquells joves il·lusionats que van constituir la primera promoció de l'Escola Santa Clara i que foren Miquel Torres, Jaume Ollé, Jesús Roig, Francesc Jou, Ferran Mauri, Isabel Castañé, María Ballesté, Paquita Murillo, Eulàlia Castañé, Maria Dolors Molas i Núria Soldevila. Tot era a punt per començar: alumnes beneficiaris, un professor titular, un d'idiomes i un cap d'estudis, el material i el mobiliari corresponent. Amb humilitat però amb moltes ganes de treballar, s'ha arribat fins on som ara.

Amb el temps es va anar modificant i ampliant l'escola amb diferents espais, sempre dins les instal·lacions del Club Natació Sabadell. A finals dels anys 90, l'Escola Santa Clara comptava amb unes instal·lacions amb sis aules, una per a cada curs, sala de professorat, laboratori, aula taller, aula d'informàtica, aula de desdoblament, aula audio-visual, despatx de tutoria i dexpatx de direcció.

Durant els darrers anys, s'han anat produint intensos canvis: procés de legalització, concertació educativa, implantació de noves lleis d'ordenació educativa, increment constant de dependències i espais físics de l'escola, dotació de recursos materials i humans en creixement permanent, ampliació de nivells educatius impartits, etc. Tanmateix, l'escola ha viscut un període de clara consolidació i s'ha anat guanyant un lloc indiscutible en el panorama educatiu gràcies a l'esforç i la dedicació d'uns professionals que sempre han donat suport a les iniciatives de l'escola.

La nova etapa que s'encetà el curs 2001-2002 i que a tots ens va il·lusionar és doncs, una conseqüència de molts anys de treball, molta dedicació i tenacitat d'un col·lectiu que ha tingut i tindrà molt de pes en el futur del nostre centre que gaudeix des de fa anys d'un nou edifici dins les instal·lacions del Club a Can Llong. El nou edifici té una superfície total de 1800 m2 i consta de tres plantes. No tan sols comptarà amb els recursos materials ben visibles des d'ara, sinó que continuarà comptant, com sempre, amb uns recursos humans de primera magnitud, amb la presència de professionals especialistes que buscaran la màxima eficàcia del centre tant per aconseguir un rendiment satisfactori dels alumnes com per aconseguir una qualitat de vida en el centre que repercuteixi en la satisfacció de pares i alumnes.

Amb totes aquestes premisses, la nostra escola, que sempre s'ha distingit per ser l'única que permet als joves esportistes compaginar la formació esportiva d'alt nivell amb els estudis, segueix treballant amb la certesa de continuar sent un veritable referent en el món esportiu i educatiu.


 

Ens voleu conèixer?ContactarContacta amb nosaltres

Inici